IJsselsport is opgericht in 2003 als een allround watersportbedrijf. Voornamelijk deden we het onderhoud en verkoop van kleine motorboten. Door de allround service wat wij aanboden kregen we een goede kennis van zaken. Al snel kregen we ook de eerste aanvragen voor visboten en dit hebben we door gepakt en met succes.

We kwamen er gauw achter dat vissers zeer hoge eisen stellen aan zowel hun boot, motor als trailer. Vissers maken het hele jaar door intensief gebruik van hun materiaal. Een kapotte motor of trailer maar ook accu’s of elektromotoren kunnen roet gooien in een mooie visdag. Daarom staat service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Wij vinden het aller belangrijkst dat een klant zonder zorgen het water op kan. Daarom gaat u nooit bij ons de deur uit voordat er een oplossing is gevonden.

lund_boats_europeIn 2006 zijn wij daarom ook officieel Lund Boats Distributor Europe geworden. Tot op de dag van vandaag verzorgen wij de distributie van Lund visboten in Europa. We werken nu samen met aantal goede Dealers die door heel Europa gevestigd zijn. Vanuit onze expertise kunnen wij de dealers ondersteunen en zo zorgen dat de algemene kwaliteit van Lund hoog blijft in Europa.

lund_boats_europe_beurs

U kunt ons ook altijd vinden op de bekende sportvis beurzen in Nederland en België. Maar ook op de Mercury Days wat jaarlijks weer een terug komen evenement is in de Benelux.

lund_mercury_days_2015