Lund 1400 / 1600 Fury - Tiller / SS


DE VERANDERING OP HET WATER.

De Lund Fury modellen zijn visboten met extra functies die het mogelijk maken voor maximale fishability tegen een zeer betaalbare prijs. Aan 2 zijden hengelopbergvakken, (maximaal 12 hengels), een Visbun van 37 liter met een pomp waaraan zuurstof wordt toegevoegd en een groot werp dek bieden het gemak dat alleen een Lund kan bieden. De Lund Fury serie, betaalbaarheid en met het maximale aan fishability.

Lund 1600 Rebel - Tiller / SS


REBEL STAAT VOOR KWALITEIT

Als je opzoek bent naar kwaliteit, maar je bent gebonden aan een budget? Dan is de Lund 1600 Rebel de perfecte 16-voets visboot. Beschikbaar in 2 modellen. De Tiller en Console model, deze 16′ aluminium vissersboot heeft alle functies wat u gewend bent van een Lund visboot. Functies zijn onder meer dual hengel opbergvakken, aerated livewell, grote werp dek met daarin opbergruimtes en de Lund SportTrak Rail systeem voor onder andere Hengelhouders, Dieptemeters en andere accessoires.

Lund 1625 Fury XL - Tiller / SS / Sport


VERBETERDE STANDAARD, GROTER WATER.

Als je de Fury bevalt, bekijk dan eens zijn grote broer. Met extra functies die de fishability vergroten. Een ingebouwde hengelopbergvak voor 8 hengels en een Visbun van 58 liter en groot voordek dat alleen een Lund kan bieden. En net als zijn kleine broertje, is hij ook betaalbaar.

Lund 1675 / 1775 Adventure - Tiller / SS / Sport


Nooit eerder is er sprake geweest van een boot-reeks die de superieure fishability van een Lund die veel waar voor zijn geld biedt. De Adventure-serie biedt een groot werpplatform en veel opbergvakken voor ultiem gebruiksgemak. Vergelijk dat met de technische kwaliteit van een Lund, dan heb je een boot die standaards verandert‚ een Adventure op het water

Lund 1675 / 1775 / 1875 / 2075 Pro Guide - Tiller


VOOR DE VISSER DIE GRAAG TOTALE CONTROLE HEBBEN.

De Pro Guide’s brede spiegel zorgt voor optimale back-trollen en perfecte controle. Ruwe wateren worden verdedigd door deze boot. We hebben deze serie met een woord in het achterhoofd- ontworpen. Er is niets die deze boot, vanaf de visbun tot aan het grote werpdek, dat aan haar fishability te kort doet. Uitstekende controle, de uitstekende opbergruimtes, zorgt voor Ultimate Fishing Experience.

Lund 1775 / 1875 Renegade


HET BREKEN VAN ALLE REGELS

De Lund Renegade is vol uitgeruste visboot gebouwd op de tradities van Lund. Het is de perfecte aluminium visboot voor ondiepe wateren. De Renegade heeft een Semi Deep-V bodem.
De Lund Renegade biedt u heel veel opslagruimte en zorgt er voor dat u niet misgrijpt er kunnen hengels tot 2.4 meter in de speciaal gemaakte hengel opbergvak. De Renegade biedt een gigantisch werpdek. U kunt zelfs kiezen voor de multibase optie dit biedt de mogelijkheid tot extra stoelen op het voordek. De houtvrije constructie zorgt er voor dat de boot weinig onderhoud nodig heeft.
We hebben voor u hieronder alle specificaties op een rijtje gezet.

Lund 1675 / 1775 / 1875 Impact - SS / Sport


HET ENIGE WAT DEZE BOOT NIET ZOU DOEN IS U TELEURSTELLEN.

Onze Impact toevoeging aan de Lund line-up is ervoor te zorgen dat er een positief effect is op uw vis ervaring. Gebouwd met 2 visbunnen, voor en achter en een zeer groot werpplatform, zorgt de Impact serie voor veel fishability. Uitgerust om een centraal geplaatste hengel opbergvak met tubes en nog 2 hengel opbergvakken links en rechts voor al uw hengels. Maximale fish ability, ruim voldoende opslagcapaciteit en comfort te combineren met betaalbaarheid, zijn we overtuigd dat er een Impact voor u zal zijn

Lund 1675 / 1775 / 1875 / 2025 Impact XS - Sport


HET ENIGE WAT DEZE BOOT NIET ZOU DOEN IS U TELEURSTELLEN.

De Lund Impact XS maakt uw visserij nog leuker. Snoek, Snoekbaars en baars zijn niet meer veilig. De Lund Impact XS Is een game changer. Met 2 visbunnen, midden hengelopbergvak en het grote werpdek is de Impact XS een van de allround visboot op de markt.

Lund Crossover XS


EEN COMBINATIE VAN VIS EN FAMILIEBOOT.

De perfecte mix van een serieuze visboot tot een echte recreatie vis- en ski boot. De Lund Crossover XS heeft het beste van beide, een midden hengelopbervak, visbun, wakeboard en waterski opbergvak kun je wel stellen dat dit echt een familie boot is. Leverbaar in 3 maten en talloze opties.
Bekijk hieronder de specificaties

Lund 1875 / 1975 / 2075 / 2175 Pro-V - SS /Sport


WIJ KUNNEN DEZE BOOT NIET ANDERS BENOEMEN DAN EEN PRO.

De Pro-V levert alles wat een visser nodig heeft in een boot. Het doordacht ontworpen vloerindeling creëert de mogelijkheden voor een productieve vis- ervaring. Onze visbun- controle systeem geeft u meer inzicht in- en controle over uw vangst. De Pro-V combineert het ultieme Lund ontwerp met bijna elk denkbare optie. Dit in vergelijking met onze concurrenten maakt onze concurrenten tot een amateur. Dat is waarom wij deze Lund een Pro noemen!

Lund 1875 / 2075 Pro-V Bass - XS / BS


GENIET VAN DE RIT.

De Pro-V Bass is gemaakt op de welbekende romp van de Pro V. De Pro V heeft zich al jaren bewezen maar Lund komt nu met dit innovatief ontwerp van de Lund Pro V Bass. De Lund Pro V Bass is zo ingericht dat je maximale ruimte hebt om al je spullen in op te slaan. Er zijn 2 type modellen de BS ( Bench Seating ) Zoals de naam al zegt bestaat deze uit een bank waar zitplaats is voor 3 personen. XS ( Extra Seating ) Bestaat uit 2 Lund Pro-Ride Seats en 2 Flip-up-Seat. De Pro V Bass biedt een super stabiliteit en heeft ook nog eens een groot werp dek voor en achter.

Lund 1800 / 1900 / 2075 / Tyee / Tyee Magnum - Sport


GROOTSE EIGENSCHAPPEN, GROOT WATER, GROTE VISSEN

Tyee, in het Chinook’s het woord voor Chief, is het opperhoofd van zijn klasse. Groot water en intensieve visserij is waar de Tyee in uit blinkt. Het speelt een dubbele rol van de perfecte visboot en een familie boot voor uitstapjes naar het meer of een zonnige dag genieten van watersporten. Met stevige bouw en zware spiegelbevestiging biedt de Tyee ultieme stijfheid, biedt hij een niet te evenaren finesse en comfort. Voor familie of voor vissers, de Tyee commandeert het water.

Lund 2275 Baron - Sport


DE GROOTSTE IN ZIJN KLASSE

Bent u opzoek naar een perfecte aluminium visboot voor groot water? De legendarische 2275 Baron is de visboot onder visboten. Met nu nog meer opbergruimte, zitplaatsen en vis comfort is de Lund Baron de boot die u nodig hebt op groot water. De Lund Baron heeft met zijn 6.93 meter meer dan genoeg ruimte voor de hele familie. De 2275 Baron mag dan ook echt de nr 1 in de aluminium visboten.