Lund IJsselsport B.V. is opgericht in 2003 als een allround watersportbedrijf. Voornamelijk deden wij het onderhoud en in-verkoop van Motorboten. Zowel inboard als buitenboordmotoren.
Door de allround service die wij verlenen in de watersport kregen wij een goede kennis van zaken.

Na een aantal jaar ontstond er de interesse uit naar visboten en dan met name het Merk Lund.
Wij constateerde dat sportvissers zeer hoge eisen stellen niet alleen aan het hengelsportmateriaal, ,maar ook aan de visboot, buitenboordmotor als boottrailer.
Sportvissers maken het jaar door intensief gebruik van het materiaal. Een defecte buitenboordmotor, boottrailer of andere problemen met de accessoires kunnen roet in het eten gooien op een mooie visdag.
Daarom staat service en kwaliteit, zeer hoog bij ons in het vaandel

Voor ons is het van belang dat een klant zonder zorgen het water op kan.

lund_boats_europe

In 2009 zijn wij officieel Lund Boats Distributor van Europa geworden. Tot op de dag van vandaag verzorgen wij de gehele distributie van Lund visboten door heel Europa.
We werken nu samen met aantal goede Europese Dealers die door heel Europa gevestigd zijn.
Vanuit onze expertise kunnen wij de dealers ondersteunen en zo zorgen dat de algemene kwaliteit van Lund hoog, maar vooral hetzelfde blijft. Continuïteit is van belang. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen.

Lund boten worden voor meer dan 70 jaar gebouwd in Amerika, door het innovatieve concept van klinknagels en hoogwaardig aluminium krijg je een oerdegelijk, sterk en stabiel product.
De vaar en drifteigenschappen van een Lund visboot is ook niet te vergelijken met andere merken. Door het innovatieve IPS systeem zorgt het ervoor dat u niet alleen comfortabel kan varen, maar ook sneller in plané kan komen, wat weer zorgt voor minder brandstof verbruik.
Een Lund is daarom vaak in performance met minder PK’s in het voordeel van hun concurrenten.

Wij verzorgen alles van wat er maar thuis hoort op een visboot. U moet denken aan een instap model visboot tot high end custom projecten waarbij Li-Ion battery pakketten tot een standaard horen.

Wij werken altijd met de beste merken en leveranciers om ons heen. Onze vaste leveranciers zijn o.a.;
Mercury, Pega, Humminbird, Lowrance, Raymarine, Garmin, MotorGuide, Minn Kota, Power Poles, Navionics, JaroCells, Ram Mount en dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment.
Door dat wij een goede leveranciers hebben die ook streven naar kwaliteit over kwantiteit kunnen wij onze klanten vertrouwd het water op laten gaan.