Wij werken graag met bedrijven die ook voor hun klanten kwaliteit en flexibiliteit belangrijk vinden. Wij vinden het dan ook prettig om dat met u te delen en zo hieronder een kleine uitleg te geven wat zij voor u betekenen en wat ze voor ons betekenen.


Q-Fishing.eu is een bedrijf wat vanuit IJsselsport & Lund Boats Europe is ontstaan. Dit bedrijf biedt alles aan wat een visboot nodig heeft. Van Accu’s tot en met de nieuwste type fish finders en sonarapparatuur.

Heeft u advies nodig neem dan gerust contact met Q-fishing.eu op of contacteer ons.

q-fishing


Als u van ieder moment op het water optimaal wilt genieten, dan hebt u meer dan een motor nodig. U moet kunnen rekenen op een onderneming. Een onderneming die ervoor zorgt dat het bezit van een van haar motoren u zo’n goed gevoel geeft dat u zich nergens meer zorgen over maakt. Het enige waarover u dan nog moet piekeren, is het plannen van uw volgende vis avontuur.

Mercury-Logo


Attwood is al meer dan 100 jaar in de maritieme markt thuis.Met de ervaring die zij hebben kijken zij naar de markt en ontwerpen zij producten als bootstoelen, hengelsteun, Bilge pompen en zoveel meer. Kwaliteit staat voorop bij Attwood en het sluit zeer goed aan op bijvoorbeeld de Pro Track rails systeem bij de LUND fishing boats.

Logo_Attwood


De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen.
Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden. Wij hebben dan ook samen met PEGA de Lundliner ontworpen. De Lundliner is een trailer met een multi-rollen systeem dit geeft niet alleen een ondersteuning over de lengte van uw visboot maar de boot van en op de trailer krijgen is gewoon een plezier. Gemak dient de mens en PEGA maakt het en wij adviseren het.

logo-pega


Lund IJsselsport B.V. Is officieel Authorised Partner van Garmin Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in alle sonarapparatuur van Garmin, waaronder het razend populaire Panoptix systeem.
De pelgaische visser van tegenwoordig kan niet meer zonder dit state of the art sonar systeem. Kom langs bij ons in de showroom, we hebben een demo boot compleet ingericht met alle high end toestellen van Garmin.


Wij hebben ruime ervaring met Lowrance. De moderne visser kan niet meer zonder. Met de nieuwste HDS en Toutch modellen is het nu nog makkelijker dan ooit tevoren. Tevens wordt de MotorGuide ondersteund door Lowrance en brengt leuke features met zich mee. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder.

Lowrance


Navionics wie kent het niet. De meest gedetailleerde waterkaart die wij als vissers kennen. Elke dag worden meer dan duizend tracks ge-upload door mede vissers / gebruikers. De Freshest Data wordt elke dag verwerkt en zo is er dagelijks een nieuwe update beschikbaar. Nu met de nieuwe Navionics+ Kaarten kunt u heel makkelijk uw kaart up-to-date houden door de gebruiksvriendelijke software genaamd Chart Installer. Nadat u uw gebied geselecteerd hebt kunt u de Freshest data downloaden samen met de Community Edits. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.

navionics-logo


Als je praat over de beste Li-Ion Accu’s op de markt dan praat je over JaroCells. Doordat er steeds meer Elektrische accessoires aan boord komt, is het energiepakket vaak te weinig voor een volle dag vissen.
Met de JaroCells Li-Ion Accu pakketten is het verleden tijd. Laat je door ons adviseren welke type accu het beste bij jou past en ga zorgeloos het water op.

navionics-logo


Humminbird bekend van zijn ongekende kwaliteiten in de side imaging, nu met de Mega SI Is het fotorealistisch geworden en krijgt u zo nog beter inzicht in onze prachtige onderwaterwereld.
Wij zijn gespecialiseerd de standaard tot en met zeer complexe installaties van Humminbird

navionics-logo


Minn Kota, innovatief in Elektromotoren. Door de vernieuwde ankerfunctie blijft u nog beter met uw visboot op uw visstek liggen. Door de slimme samenwerking met Humminbird brengt het comfort op uw visdag.

navionics-logo


Power-Pole, vrij onbekend maar ondertussen razend populair aan het worden in Europa.Deze ondiepwater ankersysteem zorgt er voor dat u waar u ook bent statisch geankerd bent.
Geen onnodige touwen met daaraan ankers mee, nee gewoon hydraulisch op afstandbediening. Wij hebben in onze showroom een demoboot uitgerust met de 15’ft Power-Pole Blade serie.
Interesse in dit vernuftig system? Neem dan contact met ons op en laat u door één van onze specialisten adviseren.

navionics-logo