Wij werken graag met bedrijven die ook voor hun klanten kwaliteit en flexibiliteit belangrijk vinden. Wij vinden het dan ook prettig om dat met u te delen en zo hier onder een kleine uitleg te geven wat zij voor u betekenen en wat ze voor ons betekenen.


q-fishingQ-Fishing.eu is een bedrijf wat vanuit IJsselsport & LUND Boats Europe is ontstaan. Dit bedrijf biedt alles aan wat een visboot nodig heeft. Van Accu’s tot en met de nieuwste type fish finders en sonar apparatuur.

Heeft u advies nodig neem dan gerust contact met Q-fishing.eu op of contacteer ons.


Mercury-Logo

Als u van ieder moment op het water optimaal wilt genieten, dan hebt u meer dan een motor nodig. U moet kunnen rekenen op een onderneming. Een onderneming die ervoor zorgt dat het bezit van een van haar motoren u zo’n goed gevoel geeft dat u zich nergens meer zorgen over maakt. Het enige waarover u dan nog moet piekeren, is het plannen van uw volgende vis avontuur.


motorguide-logoTrolling motoren horen stil te zijn maar ook accuraat en doelgericht. Daarom werken wij graag met MotorGuide. Met het Pin Point systeem van de MotorGuide Xi 5 blijft u nu nog beter op de stek liggen. Wilt u dit graag een keer zien kom dan langs bij ons in de Showroom en laten we u graag kennis maken met MotorGuide.


Logo_AttwoodAttwood is al meer dan 100 jaar in de maritieme markt thuis.Met de ervaring die zij hebben kijken zij naar de markt en ontwerpen zij producten als boot stoelen, hengelsteunen, Bilge pompen en zoveel meer. Kwaliteit staat voor op bij Attwood en het sluit zeer goed aan op bijvoorbeeld de Pro Track rails systeem bij de LUND fishing boats.


logo-pegaDe PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen.
Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden. Wij hebben dan ook samen met PEGA de Lundliner ontworpen. De Lundliner is een trailer met een multi-rollen systeem dit geeft niet alleen een ondersteuning over de lengte van uw visboot maar de boot van en op de trailer krijgen is gewoon een plezier. Gemak dient de mens en PEGA maakt het en wij adviseren het.


LowranceWij hebben ruime ervaring met Lowrance. De moderne visser kan niet meer zonder. Met de nieuwste HDS en Toutch modellen is het nu nog makkelijker dan ooit tevoren. Tevens wordt de MotorGuide ondersteund door Lowrance en brengt leuke features met zich mee. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder.


humminbird logo

Humminbird is de ontwikkelaar geweest van de sidescan en downscan. Deze techniek is de laatste jaren erg populair geworden en weten daar door de vis steeds beter te lokaliseren.

Humminbird heeft sinds kort de 360° scan op de markt gebracht. Dit vernuftige systeem kijkt 360° om de boot heen en geeft en geeft dit weer op uw Humminbird toestel.Minn Kota Logo

Minn Kota werkt samen met Humminbird en kan dus gekoppeld worden aan elkaar. Dit betekend dat u uw boegmotor kan bedienen op uw Humminbird toestel.

 


navionics-logoNavionics wie kent het niet. De meest gedetailleerde waterkaart die wij als vissers kennen. Elke dag worden meer dan duizend tracks ge-upload door mede vissers / gebruikers. De Freshest Data wordt elke dag verwerkt en zo is er dagelijks een nieuwe update beschikbaar. Nu met de nieuwe Navionics+ Kaarten kunt u heel makkelijk uw kaart up-to-date houden door de gebruiksvriendelijke software genaamd Chart Installer. Nadat u uw gebied geselecteerd hebt kunt u de Freshest data downloaden samen met de Community Edits. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.